Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe


kilakoltatás, fegyerrel, lő, kivégezte, végrehajtó, megölte,

Egy a végrehajtó által kezdeményezett erőszakos kilakoltatáson, (zártörés, stb.) a közben felfegyverkezett adós -ahelyett hogy porig alázva elhagyta volna otthonát-, túszul ejtette az egész kilakoltató, hiéna bandát.

 

Az önálló bírósági végrehajtót, az adóstól elvett lakás új lakóját, a végrehajtó csicskását, a zártörőt, valamint egy nőt, akiről eddig még nem derült ki, hogy milyen minőségben volt ott. (Újabb információk szerint, a bérház tulajdonosa volt. – a szerk.)

A férfi a kiérkező rendőröknek azzal fenyegetőzött,hogy kivégez mindenkit, majd önmagát is, ha a hatóság bármiféle komoly akcióba kezd. – Hosszú várakozás után az időközben kiérkezett különleges egységek lövöldözést hallottak, de csak akkor indítottak rohamot a lakás ellen, amikor füstöt észleltek és erős lett  a gyanú a gyorsan keletkező tűz elharapódzására is.

A füstben indított rohammal betörték az ajtót, ám a kommandósokat semmiféle ellenállás nem fogadta, mert már mindenki halott volt a lakásban. Az adós kivégezte a végrehajtót, a segédjét, meg a zártörő lakatost, valamint a lakás új lakóját is. Végül önmaga ellen fordította a fegyvert. – Így vitte a halálba önmagával, a nyomorúságának okozóit, a kilakoltató, bűnöző hiénákat.

Az eset Németországban, Karlsruheban történt.

Forrás: http://www.civilkontroll.com/

 
 

Reklám

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.