Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe


PROVIDENT:

Családi idill, apu és anyu egy termékkatalógust lapozgat. Apunak megtetszik valami cucc, és már nyúl is telefonért:
- De jó, most rögtön felhívom a bankot, és felveszem tőlük a személyi hitelt, lesz miből karácsonyi ajándékot venni!


Narrátor:
- Négyszázhetvennégy százalékos hitel, csak most, csak Önnek! Vegyen fel kétszázezer forintot, költse el napi fogyasztásra, és fizessen vissza egymilliót! A pénzt egy kedves hölgy házhoz viszi, és mikor az ügyfelek becsődölnek, kisportolt munkatársaink ugyanabból a házból viszik el a bútorokat a hitel fejében! Basszon ki jól magával, legyen hülye, adósodjon el!


CANESTEN HÜVELYGOMBAKRÉM

"Hihi! Most, hogy nincsenek itt a férfiak, nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról."
A hüvelyi gombás fertőzés (candidosis-candidiasis, Candida-vulvovaginitis) leggyakoribb tünete a hüvelyváladék, a "hüvelyi folyás" felszaporodása, az állagának illetve a színének változása (fehér vagy szürkés, kenőcs- vagy túrószerű váladékképződés), a nagyajkakon illetve a hüvelynyílás körül érzett heves viszketés. Ha a húgyvezeték is érintett, azt gyakoribb vizelési inger, fájdalmas vizelés jelzi.
A hüvelygomba egyébként elég undi dolog,
ennyire. --->
hüvelygomba kép
(Remélem, vacsora közben nézték meg. Ja! Egyébként kenjék rá
a kenőcsünket, attól elmúlik!)AXE DEZODOR:

Geek csávó megy az utcán, közben a narrátor a következőt mondja:

- Ez a fiatalember, hasonlóan célközönségünkhöz, soha nem volt még nővel. Nagyon béna szegény. Most olyan képsorokat fogunk mutatni, ahol mindenféle erőfeszítés nélkül, csupán a dezodor illatát megérezve, minden szembejövő topmodell leszopja.
A valóság persze az, hogy az ilyen csajok jellemzően azért a hasonló megjelenésű pasikat, vagy Kedves Ferenc bankszámláját szokták leszopni - de mivel az otthon maszturbáló szerencsétlen lúzer csávók ezt nem tudják, hát eladjuk nekik a szar spraynket.
Ja, és szerintünk minden nő ostoba ösztönlény, akit a megfelelő szagokkal úgy lehet kapcsolgatni, mint otthon a fotelből a tévékettőt meg a sportegyet.


ARIEL MOSÓPOR:


Huncut szemű gyerekek az ünneplő ruhájukat felöltve álló nap a mocsárban lubickolnak, majd anyukájuk elé viszik a hót mocskos cuccokat.
Anyu viszont nem egy Krisna-tudatú szektazombi, lobotómiát se hajtottak végre rajta, és nem áll gyógyszeres kezelés alatt sem... úgyhogy izomból leordítja a gyerekek haját, majd begyömöszöli a ruhákat a mosógépbe, miközben azt mormogja:
- Remélem, kijön ez a szar belőle.

AUTÓ:

Ez nem egy autó, ez a péniszed. Ez nem egy autó, ez a péniszed.
Ez nem egy autó, ez a péniszed. Ez nem egy autó, ez a péniszed.

 

CALGON:

Narrátor:
- Tudjuk, hogy a mosópor 90%-a egyébként is vízlágyító. Tudjuk, hogy a reklámban szerepeltetett, csili-vili mosógép tegnap még az üzletben volt, és kizárt, hogy egy nap használat után szétegye a vízkő. Tudjuk, hogy az, hogy "Magyarország nagy részén kemény a víz", nem azt jelenti, hogy a csapból komplett utász hadosztály folyik ki, amely taposóaknákkal és vállról indítható rakétákkal robbantja szét a mosógépet. Mindezek dacára, szépen kérjük, vegyen Calgont!


(forrás: zolivagyok.blog.hu)


Ez meg egy kis "bónusz" :))

Fa, Somat, faszomat :)

 

Reklám