Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe


 A Titok, film, teljes, magyarul, The_Secret,

Rhonda Byrne, az ausztrál producer -s egyben A Titok című kötet szerzője-  több tucat neves tudóst, filozófust, szerzőt,
és egyéb szakembert tud maga mellett.

Véleményük szerint a vonzás törvénye az univerzum leghatalmasabb ereje, s a A Titokban bebizonyítják ezt. Állításuk szerint az életben mindent elérhetünk - szerelmet, boldogságot, egészséget -, ha „kérjük, hiszünk benne, és készek vagyunk elfogadni azt".

 

Rhonda Byrne, The Secret, A Titok, kép, fotó,

 

A Titok írónőjének titkai
 

 

"A szerző, RHONDA BYRNE - oly sokunkhoz hasonlóan - a keresők útját járja. Ő azonban a fejébe vette, hogy összekovácsol egy írókból, vezetőkből, tanítókból, filmesekből, tervezőkből, és kiadókból álló csodacsapatot, amely segít valóra váltani nagyszabású vízióját: jobbá tenni milliók életét.

Először akkor volt szerencsém Rhonda Byrne-hoz, mikor 2005 júliusában azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy elhozhatja-e filmes csapatát a Transformational Leadership Council (Transzformációs Vezetői Tanács) egyik találkozójára, hogy riportot készítsen tagjainkkal egy készülő filmjük, A Titok számára.  Négy teljes napig voltak nálunk - napközben megállás nélkül forgott a kamera, este pedig ismerkedtünk. Lenyűgözött az energiája. Úgy tűnt, mintha állandóan üdvözült állapotban, egyfajta gyermeki csodavilágban élne.
És ahogy jobban megismertem, ez az érzés nem múlt el az 50 éves Byrne-nel kapcsolatban. Még akkor is mindent „tökéletesnek" látott, mikor éppen kifogyott a film, mikor a projekt következő fázisához szükséges pénz még nem állt rendelkezésére, vagy mikor a film eredeti tévés szerződését lemondták. 

Olyan bizonyosságot és magabiztosságot sugárzott magából, hogy az ember tudta: az univerzum mindent tökéletesen intéz. 
Az akadályok, melyek a legtöbb embert a földre küldtek volna, neki meg sem kottyantak. Ő csak ment előre, abban az örömteli tudatban, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Amit akkoriban nem ismertem fel, az az, hogy életmódja és munkamorálja által sokkal többet tanított nekem a vonzás törvényéről, mint a filmmel vagy a könyvvel.
Gyakran kérdezik tőlem, hogy minek köszönhető "A Titok-jelenség" - hogy egy év alatt több mint kétmillió DVD, és nem egész hat hónap alatt majdnem négymillió könyv kelt el belőle. Ennek elsősorban az az oka, hogy minden képkockát és minden oldalt Byrne szeretete és öröme hat át. 

Az ő célja tiszta volt és egyszerű - felemelni mindazokat, akikhez csak képes elérni - és eddig ez sokmillió embert jelent.

És én hiszek benne, hogy ez még csak a kezdet."

 

 Jack Canfield
(az "Erőleves a léleknek" című sorozat társszerzője)
 
 

 

 The Secret, A Titok, teljes film, magyarul, videó,


 
 

Reklám

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.